فاطمه ثریا با اشاره به این که انگلیس و آمریکا همواره در درگیریها و مناقشههای خاورمیانه نقش داشتهاند، بر لزوم اتحاد مسلمانان برای مقابله با غرب و استعمار نو تاکیدکرد.
پژوهشگر تونسی تأکید کرد: عملیات طوفان الاقصی در جهان یک انقلاب واقعی ایجاد کرد. حماسه طوفان الاقصی آمد تا بیانگر جنگ علیه تروریسم و موج اسلام هراسی در غرب و اروپا باشد.
بانوی محقق و استاد دانشگاه لبنان تصریح کرد: گروههای تکفیری یک خطر برای فلسطین و مسجدالاقصی به شمار میروند، زیرا آنها هیچ ضرورتی برای وجود مقدسات قائل نبوده و تخریب مسجدالاقصی را لازم میدانند.
استاد دانشگاه افغانستان اظهار داشت: خداوند متعال صلح عادلانه را برای سازش و پایان دادن به اختلافات و درگیریها مشروع کرده است؛ زیرا موجب پاک کردن دلها از کینه، حفظ آرامش، الفت و پاکی قلبها میشود.
اندیشمند بنگلادشی تأکید کرد: به دست آوردن ارزشهای مشترک بر همه مردم به ویژه همه مسلمانان واجب است و همه مسلمانان باید با یکدیگر همکاری داشته باشند تا بتوانند این ارزشهای مشترک را به دست آورند.
پژوهشگر فرهنگی ایتالیا اظهار داشت: با توجه به وضعیت کنونی فلسطین، کشورهای اسلامی باید برای ایجاد همگرایی تلاش کنند و با هم متحد باشند و در برابر این وضعیت اسفناک قد علم کنند و به جای عادیسازی روابط با اسرائیل با ایجاد اتحاد و وحدت، زمینه ظهور مهدی (عج) را فراهم نمایند.
استاد دانشگاه لبنان تأکید کرد: برخی کشورهای غربی تلاش کردند که از عملیات وعده صادق جلوگیری کنند، اما ایران به وعده خود عمل کرد و به بهترین شکل پاسخ اسرائیل و کشورهای غربی را داد.
معاون سازمان زنان اهل بیت اندونزی معتقد است اسرائیل همان کسی است که به خود جرأت داده تا به مقدسات دین ما توهین کند و به خاطر کاری که انجام داده، مستحق مجازات است.
وکیل پاکستانی با بیان اینکه فتنه دشمن علیه مسلمانان فقط مختص شیعیان نیست، بلکه شیعه و اهل سنت را با هم هدف قرار میدهد، گفت:امروز اوضاع فلسطین خیلی نگران کننده است و مسئله فلسطین تنها اختصاص به خود این مردم ندارد، بلکه متعلق به کل مسلمانان جهان است.
بانوی اندیشمند اروگوئهای تاکیدکرد: این وظیفه اسلامی و انسانی ما است که به عنوان یک مسلمان به مظلومان به ویژه برادران مظلوم خود در غزه، چه مسلمان باشند و چه نباشند، کمک کنیم.
عضو آكادمی علوم افغانستان بر این باور است دولتهای اسلامی که با دیدن جنایات ترویسم دولتی آمریکا و متحدینش در غزه بیدار نشدهاند و باید برای بیدارکردنشان منتظر پیک اجل بود.
متولی آستانه چشتیه هند گفت: اگر ما از تفکر تروریستی و تکفیری دور بودیم، به فرقههای مختلف تقسیم نمیشدیم. اگر به قرآن و دامن اهل بیت علیهم السلام پناه میبردیم، اوضاع فلسطین به این شکل نبود.